Voetbal Vereniging SEC

geen-meld

De trainingstijden zijn gecommuniceerd!

Mededelingen

Web sponsoren

Vandaag is er niemand jarig

Laatste berichten

SEC – Eemboys

Afgelopen zaterdag stond voor ons de 2e bekerwedstrijd op het programma. Na de 3-0 nederlaag van vorige week tegen Laren moesten wij het deze zaterdag opnemen tegen Eemboys. Vorig jaar werd er uit op overtuigende wijze van ze gewonnen maar thuis werd van hen toen helaas overtuigend verloren.

Het begin van de wedstrijd was voor SEC. Met Jari Schonewille, die eindelijk zijn eerste minuten kon gaan maken van dit seizoen, werd gestart op de nummer 6 positie. Het was zonde dat hij na circa 20 minuten geblesseerd uitviel, want wat hij in deze 20 minuten liet zien was veelbelovend voor aankomend seizoen. Met verzorgd voetbal werd getracht de goal van Eemboys te bestoken en dat ging heel niet verkeerd. Enkele kansjes werden gecreëerd maar helaas had dit geen doelpunten tot gevolg. Halverwege de eerste helft nam Eemboys het initiatief over maar tot uitgespeelde kansen leidde dit niet. Met de brilstand werd de thee opgezocht.

De tweede helft verschilde weinig met de eerste helft. Met niet altijd het beste voetbal maar soms ook weer met mooie combinaties gingen beide partijen op zoek naar doelpunten. Aan beide kanten waren de kansen echter schaars en naarmate de wedstrijd vorderde begon het er steeds meer op te lijken dat het doelpunt vandaag niet meer ging vallen. Nog even veerde het terras op maar de vrije trap van de Graaf werd knap uit de goal getikt door de goalie van Eemboys. Eindstand 0-0, een uitslag waar beide ploegen mee konden leven.

Goed om te zien hoe SEC zich revancheerde na de 3-0 nederlaag van vorige week tegen Laren. Als deze lijn dit seizoen zo doorgetrokken kan worden zou het wel eens een leuk seizoen kunnen gaan worden.

Uiteraard was onze huisfotograaf weer van de partij voor wederom een aantal mooie plaatjes, zie daarvoor onderstaande link. https://myalbum.com/album/f9X4zCkj6dam

september 11, 2018
0 Facebook Twitter Google + Pinterest
Laren 1 – SEC 1

Na een lange hete zomer stond vandaag de eerste bekerwedstrijd op het programma : uit tegen Laren.

Laren heeft vorig seizoen een prima seizoen gedraaid : 1 x gelijk en de rest gewonnen. Knappe tegenstander voor ons team dat op 4 man na nieuw bij SEC is.

Vanaf de aftrap was te zien dat de mannen van Laren lekker op elkaar ingespeeld waren : ze vonden elkaar met de ogen dicht. Voor de mannen van SEC was het nog wennen maar dat er kwaliteit genoeg is was al wel duidelijk te zien. De eerste 15 minuten waren voor Laren. Tot scoren kwamen zij echter niet daar Patrick in grootse vorm onder de lat stond. Het tweede kwartier ging het bij ons voetballende wat soepeler en kregen wij de kansen. Tot scoren kwamen wij echter niet en in combinatie met een af en toe iets warrig fluitende scheidsrechter werden wij wat onrustig in het veld. Echt niet nodig en zonde van de energie. Het was Laren dat na een half uur op 1-0 kwam; dit was ook de ruststand.

De tweede helft werd er goed begonnen door SEC. Kansen werden er voldoende gecreëerd maar tot scoren kwamen wij niet; het geluk ontbrak. Laren wist wel 2 keer te scoren en dus werd de eindstand 3-0.  Verliezen is nooit leuk maar tegen deze tegenstander is het zeker geen schande.

Aankomende zaterdag spelen wij thuis tegen Eemboys. Wordt een leuke wedstrijd dus komt allen naar de Bosstraat. 

link naar album  https://myalbum.com/album/OKpfcUAlBGzS 

september 7, 2018
0 Facebook Twitter Google + Pinterest
Ook ledenavond bij vv SEC

Beste leden,

Aanstaande donderdag gaat het grote feest op het gildeterrein los. Wij vinden als bestuur dat wij niet achter kunnen blijven. Om die reden hebben wij aanstaande donderdag ook een ledenavond. Ik hoor u denken… ledenavond?

Jawel ledenavond. Dat betekent dat iedereen vanaf 20:30 welkom is, en zijn/haar portemonnee thuis kan laten.

Graag tot donderdag!

 

Bestuur vv SEC

augustus 20, 2018
0 Facebook Twitter Google + Pinterest

Laatste wedstrijdverslagen

Uitslagen afgelopen 2 weken

Programma thuis aankomende week

Programma uit aankomende week

Afgelastingen

Sponsoren

Fair Play

Agenda