Vrijwilligers gevraagd

Onze vereniging zou nergens zijn zonder de vele vrijwillige handen die het werk licht maken. Of het nu gaat om het dagelijks bestuur, het onderhouden van de velden en het complex, fluiten of vlaggen bij wedstrijden, het draaien van bardiensten, organiseren van evenementen voor jong en oud, het onderhouden van contacten met sponsoren en het verzorgen van de PR, alles gebeurt door mensen die met een groenwit hart en een grote dosis enthousiasme hun schouders onder de vereniging zetten.

Dankzij hun inzet kan SEC “voetbal met plezier” voor iedereen mogelijk maken!

 

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan onze vereniging? Er is vast iets dat bij u en uw beschikbare tijd past! Meldt u zich aan via bestuursec@live.nl. Alle hulp is welkom!

 

Vacatures

Momenteel hebben wij dringende behoefte aan:

– Ondersteuning voor PR

Het PR-team van VV SEC is hard op zoek naar iemand die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de in- en externe communicatie van de club. We willen natuurlijk dat onze club regelmatig van zich laat horen in de (lokale) pers en schrijven daarvoor regelmatig persberichten over alle wel en wee van SEC. Daarnaast zorgen we voor een stuk interne PR, onder andere via onze website en facebookpagina. Omdat sinds de lancering van onze nieuwe website dit seizoen ook het site-beheer onder onze verantwoordelijkheden valt, zoeken we vooral naar iemand die bekend is met WordPress en het leuk vindt om onze website verder te optimaliseren. Dit in samenwerking met onze webmaster.

Vind je het leuk om je steentje bij te dragen aan onze club? Hou je van schrijven/redigeren en ben je bekend met het beheer van websites? Meld je dan aan om ons PR-team te komen versterken! We horen graag van je via: pers@vvsec.nl

– Barvrijwilligers

Als barvrijwilliger staat u regelmatig achter de bar om te zorgen dat iedereen een lekker bakje koffie, een biertje, een frietje of iets anders lekkers kan komen halen. De bar is op verschillende momenten geopend, zowel door de week als in het weekend. U wordt ingedeeld op voor u mogelijke momenten. Meer weten of aanmelden: aan de bar of via seccv100@xs4all.nl.

– Scheidsrechters

Scheidsrechters en grensrechters zijn onmisbaar bij een leuke wedstrijd. Wilt u wedstrijden fluiten? Meldt u zich dan aan via bestuursec@live.nl.

Als u zich aanmeldt als scheidsrechter krijgt u van de vereniging de kans om de Basis Opleiding Scheidsrechter te doen. Deze wordt verzorgd door de KNVB (KNVB Basis Opleiding Scheidsrechter). U investeert uw tijd, SEC neemt de kosten voor haar rekening.