Alex van Ginkel Toernooi (JO13-1)

Toernooien
afgelopen
Saturday 15 June, 13:30
dagen0
uur0
minuten0
seconden0
Toernooi boekje(519.76 KB)

Alex van Ginkel JO13 toernooi

Het laatste toernooi dit seizoen was het Alex van Ginkel JO13 toernooi. 10 Teams, PVCV, GVVV, Kampong, Delta Sports, ONA, AFC Quick, OSM, GJS, SVMM en onze eigen jongens en meiden gingen de strijd met elkaar aan met als doel die grote beker voor een jaar lang in het bezit te mogen hebben.Onder toeziend oog van Alex zijn vrouw, kinderen en kleinkind werd er om 13.00 uur afgetrapt.

Langs de lijn was de sfeer gemoedelijk maar in het veld werd er fel gestreden. Dit maakte het voor de scheidsrechters, Richard, Youri, Daniel en Pierre ook weer tot een leuke middag. Pech was er nog voor ons eigen team; net na het affluiten van de wedstrijd scoorden zij nog de winnende goal maar helaas telde deze niet meer mee.

De organisatie van dit toernooi lag ook weer in de handen van Arnold, Angelique, Richard en Daniel. Ook vandaag was Richard weer vroeg uit Zeeland vertrokken om hier op tijd te kunnen zijn. Grote klasse om in 2 weken tijd 4 toernooien te organiseren die allemaal top verlopen zijn.

Aan het eind van de middag bleek dat SVMM de beste prestatie geleverd had; uit handen van Stan van Ginkel ontvingen zij de grote cup. Op de 2de plaats kwam GJS, derde OSM, 4de AFC Quick, 5de ONA, 6de Delta Sports, 7de SEC, 8e Kampong, 9de GVVV en 10de PVCV.

Ook voor Gerda was het weer een lange dag. Als ik het goed heb bijgehouden maakte zij vandaag de 5000ste foto van dit seizoen. Alleen vandaag al was zij aktief op 3 toernooien !

Namens de toernooicommissie wensen wij iedereen een mooie en lange zomer toe.

Wilco Jak