Bert Kanters Toernooi (JO11-1)

Toernooien
afgelopen
Saturday 15 June, 09:30
dagen0
uur0
minuten0
seconden0
Toernooi boekje(447.13 KB)

Bert Kanters JO11 toernooi

Het was Angelique, Arnold, Richard en Daniel weer gelukt om vandaag een mooi aantal teams naar het SEC complex te halen om het seizoen af te sluiten met het Bert Kanters JO11 toernooi. De deelnemende ploegen waren OSM, DSO, Hercules, Delta Sports, VVIJ, DVSU en SEC. Al vroeg kwamen de eerste ploegen aan in een pittige regenbui.

Gelukkig was het droog toen de wedstrijden begonnen. Prachtig om te zien hoeveel energie de mannen nog hadden aan het eind van het seizoen. Gestreden werd er voor iedere meter en er werden doelpunten gemaakt op een manier waar zelfs de scheidsrechters. Jeffrey, Mike, Stefan vd B, Richard en Stefan J, van dromen.

Nadat Angelique voor de laatste keer de wedstrijden had afgefloten was er voor iedereen een ijsje en kwamen alle deelnemers naar de kantine voor de prijsuitreiking. Hercules was vandaag de sterkste. Uit de handen van Bert Kanters kregen zij na een korte speech de grote cup. Op de 2de plaats eindigde OSM, derde waren de mannen van SEC, 4de SDO, 5de Delta Sports, 6de DVSU en 7de VVIJ. Gerda heeft alles weer vastgelegd op de foto. Echt leuk voor de deelnemers om dit toernooi nog een keer te beleven.

Wilco Jak