Dag van de club

jordy heer
afgelopen
Saturday 6 April, 14:30
dagen0
uur0
minuten0
seconden0
dag van de club

Op 6 april is het zo ver!

De dag van de club. We starten met het in het zonnetje zetten van onze Ereleden en leden van Verdienste. Onder het genot van een lunch en een drankje zal er bijgekletst worden. Natuurlijk gaat er ook gevoetbald worden, want uiteindelijk draait het allemaal daarom. In de middag kunt u op ons sportpark genieten van SEC 3 – HVC 2 om 11:30.

Hierna zal het Vlaggenschip aantreden om 14:30 tegen Austerlitz 1. De uitwedstrijd ging helaas met 4-1 verloren, dus de mannen hebben nog iets recht te zetten. Naast voetbal draait het bij ons vooral om plezier en gezelligheid. En eerlijk is eerlijk, een lekker muziekje maakt het toch altijd weer sfeervoller en dus ook gezelliger! Kent u hem nog, Jordy Heer? Jordy heeft onze trommelvliezen afgelopen jaar verwend tijdens de derby tegen Hees.

Echt waar, komt hij weer? Ja echt waar mensen! De organisatie is sinds oktober al druk met Jordy om een avond in te kunnen plannen. En 6 april is het dan zo ver… We zien jullie graag allemaal de 6e om er met zijn allen een toffe dag van te maken!