28 mei: Bijzondere ledenvergadering

sec
afgelopen
Tuesday 28 May, 21:00
dagen0
uur0
minuten0
seconden0

Beste sportvrienden,

Het besluit is gevallen, we hebben deze wedstrijd verloren, het heeft weinig zin daar nu nog op terug te komen. Natuurlijk zijn we teleurgesteld maar het is nu tijd om naar de toekomst te kijken.

We zijn blij met de toezeggingen van MHC Soest en SO Soest om op eerlijke wijze mee te denken over het bieden van de gelegenheid om trainingen en wedstrijden daar af te werken en we vertrouwen er ook op, gelet op het feit dat zij er beide meer capaciteit bij hebben gekregen en hun uitspraken in de vergadering van vorige week, dat dit ook gaat lukken.

We willen buiten de capaciteit die we nodig hebben ook onze eigen identiteit behouden dus zijn wat dat betreft blij met het feit dat we een eigen ingang krijgen naar het nieuwe kunstgrasveld, al is het dan aan de overkant.

We vertrouwen erop dat in dit komende proces niet geoordeeld zal worden op de korte termijn maar dat er over 3 of 4 jaar weer gekeken zal worden hoe de situatie dan is. Dat is het positieve punt van deze beslissing en haar amendementen, we hebben daar het volste vertrouwen in!

We gaan nu druk in beraad hoe we een en ander gaan organiseren want geloof het of niet, we zijn groeiende! In het weekend van 1 en 2 juni hebben we ook nog het E-sports evenement, komt allen!

Op dinsdag 28 mei om 21.00 uur nodigen we jullie als leden uit om met elkaar te praten over de toekomst, er is nu duidelijkheid, die willen we jullie ook bieden om vervolgens samen en zeker de toekomst in te stappen. Samen en met zijn allen, samen met Plezier bij SEC.

Het Bestuur