Meidendag op 18 mei a.s.! SAMEN STERKER BIJ VVZ’49 EN vvSEC

VVZ SEC
afgelopen
Saturday 18 May, 12:30
dagen0
uur0
minuten0
seconden0

Meidendag op 18 mei 2019

Voetbalverenigingen VVZ ’49 en SEC werken samen op het gebied van meidenvoetbal. Onder een gemeenschappelijke naam wordt met ingang van het seizoen 2018/’19 deelgenomen aan de competitie.

Het eerste team dat onder de samenwerking aan de competitie deelneemt, is VVZ-SEC MO13. Ze voetballen in een speciaal voor de samenwerking uitgezocht meidentenue, uiteraard in de kleuren groen en wit! MO13 traint twee keer per week. Op dinsdagavond bij VVZ en donderdagavond bij SEC. In de eerste helft van het seizoen werden de thuiswedstrijden bij SEC gespeeld en in de tweede helft van het seizoen vinden de thuiswedstrijden plaats bij VVZ. Een overzicht van de activiteiten van
VVZ-SEC MO13 in de eerste seizoenhelft vindt je hier:
https://www.vvz49.nl/st-vvz-sec-mo13-1-eindelijk-aan-tweede-seizoenshelft-begonnen/

Met deze samenwerking streven de beide verenigingen naar een gezamenlijke en leuke meidenvoetbalafdeling waarin voetbal en plezier centraal staan.

Om kennis te kunnen maken met deze leuke meidenafdeling, wordt op 18 mei 2019, van 12.30 uur tot ongeveer 14.30 uur, een meidendag georganiseerd. Tijdens deze dag is het mogelijk om aan verschillende voetbalspellen en -oefeningen deel te nemen. Deze spellen en oefeningen zijn zowel voor meiden die al voetballen als voor meiden die nog nooit hebben gevoetbald. Ook aan de ouders die willen kijken, zal worden gedacht. De meidendag zal plaatsvinden op het sportpark van vv SEC, Bosstraat 88 (in Soest). Indien je alleen langs wilt komen om informatie te krijgen over deze meidenafdeling is dat natuurlijk ook helemaal prima.

Meld je nu snel aan via jeugdcommissieatvvz49.nl of ledenatvvsec.nl. Tot 18 mei!