Achterveld
30-06-2020

Achterveld 1 - vvSEC 1

De tegenstander vandaag was de koploper. Gezien de uitslagen de laatste weken kon het niet lang meer duren voordat wij de eerste punten konden noteren. Zou dat misschien vandaag gebeuren ?

Met 1 wissel vertrokken we richting Achterveld. Voor de mannen was het duidelijk dat iedereen in principe de wedstrijd uit moest spelen. De enige wissel was Erdi; hij had echter de afgelopen 2 weken 10 nachtdiensten gedraaid en was dus ook niet helemaal fit.

Vanaf de aftrap werd er goed gestreden. Duidelijk was dat Achterveld de betere ploeg was maar toen het na een kwartier nog 0 - 0 stond begonnen wij langs de lijn toch te hopen. Steeds meer kansen kreeg Achterveld maar steeds wist Jeffrie de eerste goal te voorkomen. Het was echter in de 27ste minuut dat Achterveld toch wist te scoren. 0 - 1. Tot aan de rust veranderde er niets.

De tweede helft begon net als de 1e helft. Veel kansen voor Achterveld en af en toe 1 voor SEC. Tot de 72ste minuut wist SEC door sterk te verdedigen de stand op 1 - 0 te houden. In de 73ste en 78ste minuut werd er wel gescoord door Achterveld waardoor de stand op 3 - 0 kwam. In de 91ste minuut kwam Sander ongelukkig ten val en brak hierbij zijn pols. Voor de scheidsrechter was dit het moment om af te fluiten. 3 - 0 was de eindstand.

Volgend weekend wordt er niet gevoetbald. 23 november spelen we uit tegen Vliegdorp.