sec
01-02-2021

De Maximale Score, deel 1

Ondanks de corona stilte was het zaterdag een topdag voor onze club, de maximale score.

De dag begon goed met een stevige overwinning voor het 2e, de derby tegen VVZ werd eenvoudig gewonnen. Dat deze mannen konden voetballen wisten we al, nu de horeca zo goed als gesloten is en ze allemaal op tijd in de mand liggen is het in de uitslag ook te zien, een dik verdiende 6-2!

Daarna was de beurt aan het 3e, zij behaalde een zwaarbevochten maar dik verdiende overwinning op CJVV. Na enkele verliespartijen begint dit gezellige team vorm te krijgen, de enthousiaste trainingen werpen hun vruchten af en deze mix van jeugd en ervaring knokte zich vandaag naar een 3-2 overwinning. Van horen zeggen, er schijnt nogal een aardig doelpunt gevallen te zijn…

Na afloop ontvingen we op de Bosstraat het bericht dat ook de JO-16 een puike pot hadden gespeeld. Na een, naar verluid, spannende wedstrijd werden van Amsvorde de punten mee naar huis genomen, een verdiende 1-2 overwinning! Ook deze jongens trainen er hard voor en het is fijn dat ze ondanks een magere bezetting voor hun inzet beloond worden, ga zo door!

Toen was het de beurt aan ons Vlaggenschip, in een volgend verslag uitgebreider omschreven. Na de krappe overwinning op ASV’65 vorige week kwam nu het hooggeplaatste Cobu Boys op bezoek.
Een snelle 1-0 voor SEC beloofde veel goeds en de enkele vrijwilligers en officials die wel de wedstrijd mochten bekijken werden op hun wenken bediend, Vanuit een goed georganiseerde samenstelling werd er bij gelegenheid venijnig aangevallen en dat resulteerde in een bal op de paal na mooi combinatie spel en niet veel later de verdiende 2-0. De 1e helft was SEC heer en meester, ondanks dat Cobu Boys veel aan de bal was, was SEC veruit de meest gevaarlijke ploeg. En hoewel de 2e helft de nadruk wat meer op het verdedigen lag is de tegenstander geen moment echt gevaarlijk geweest en was SEC met een paar scherpe counters dicht bij een 3e doelpunt. Uiteindelijk bleef het bij 2-0, wederom 3 punten waardoor de mannen nu op een verdiende 3e plaats staan. Volgende week uit bij KVVA, de messen zijn geslepen.

Als klap op de vuurpijl kwam na afloop het bericht binnen dat ons andere Vlaggenschip, de Dames 1 in de uitwedstrijd de tegenstander Voorwaarts VR-1 op een 0-3 nederlaag getrakteerd hadden. Niet iedereen was hier tevreden over want het schijnt een wedstrijd geweest te zijn waarin de aangewezen dames behoorlijk aan hun doelsaldo hadden kunnen werken. Desalniettemin, ook 3 punten mee naar huis.

Volgende week alleen de wedstrijd van het 1e uit, wellicht naïef maar wie weet kunnen we daarna weer wat toeschouwers verwelkomen.

Ondanks alle maatregelen hebben we op alle fronten de maximale score behaald en dat is iets waar we zeker blij mee mogen zijn. Iedereen, spelers, begeleiders en vrijwilligers, bedankt voor het niet aflatende enthousiasme, laten we vooral op deze voet verder gaan en hopelijk kunnen we dan binnen niet al te lange tijd elkaar weer persoonlijk begroeten en aanmoedigen op onze mooie club!

Poortwachter Bep, bedankt, ook jij was een goed slot op de deur.