Eemboys
30-06-2020

Eemboys 1 - SEC 1 1-0

Dat deze wedstrijd een wedstrijd op zich is dat stond van te voren vast. Door externe oorzaken konden we nog niet over iedereen beschikken. De reden was bij onze spelers bekend en dat werkte als een rode lap op onze jongens. SEC was weer de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en lieten ook zien dat ze hun huid duur zouden verkopen.

Eemboys kreeg nog wel de eerste kans die miraculeus door Jeffrey van de lijn werd gehaald, maar een minuut later had de bal er bij Eemboys in kunnen liggen. Helaas ging de bal net naast. Met aardig combinatiespel werd het Eemboys onmogelijk gemaakt om zelf aan voetballen te komen, en kregen we toch een paar kansen achter elkaar. Een mooie voorzet van Marco die door Guido snoeihard over werd gekopt. Een schot van Daniel die ” natuurlijk " weer op de paal belandde, een schot over en dan zal je weer zien dat we laatste staan. Eemboys scoort tegen alle verhouding in en dan nog zwaar buitenspel ook.

In de tweede helft had SEC de controle over de wedstrijd en een prachtig schot van Mike ( of was het een verdwaalde voorzet) landde boven op de lat en stuiterde daarna nog eens op de lat. Het mocht weer niet lukken vandaag.

Maar met deze passie en inzet blijf ik erin geloven. Nu krijgen we twee zware wedstrijden maar daarna moeten de punten toch gaan komen.

Ik wil vandaag toch een speler noemen waar ik enorm van genoten heb. Met zijn 44 jaar de opa van het team (normaal is Jeffrey dat) deed Rein een beroep op hem om ons uit de brand te helpen. Simpel voetballen, weten wat je nog wel en niet kan op zo'n leeftijd en gewoon de spits van Eemboys 90 minuten uit de wedstrijden houden. Chapeau Opa. O en wie bedoel ik dan......................

Natuurlijk Michael Makker.