verslag
23-03-2024

Een tikkeltje geflatteerd maar niet minder lekker: Posthoorn - SEC 1-3 (0-0)

Een tikkeltje geflatteerd maar niet minder lekker: Posthoorn - SEC 1-3 (0-0)

Gelukkig worden er op ons niveau geen statistieken door opta bijgehouden. Want wanneer je de statistieken op tafel legt dan gelooft niemand deze uitslag. Het was vandaag Stijn Waals en het aluminium dat ons in de wedstrijd hield. Tel daar een mega groot portie strijd en inzet bij op, et voila, daar is de 4e overwinning van dit seizoen.

Voetballend waren beide ploegen aan elkaar gewaagd maar waren de grootste mogelijkheden in het eerste uur voor de ploeg uit Amersfoort. De 1-0 werd gescoord vanaf de penaltystip maar direct daarna was het Joey met het antwoord op aangeven van Paul: 1-1. De wedstrijd kon daarna twee kanten op en Posthoorn bleef levensgevaarlijk met hun snelle Dani. Deze buitenspeler speelt absoluut een paar niveaus onder zijn kunnen en dat was vandaag overduidelijk. Gelukkig had hij twee linkerschoenen aangetrokken en dus bleef het bij zijn goal vanaf 11 meter. Uiteindelijk durf ik te stellen dat de fitheid en ongekende strijd van onze mannen het verschil hebben gemaakt. Sergio, die normaal eens per seizoen scoort, wist vandaag zij 3e binnen te leggen op aangeven van Joey. Wat nieuwe - gesponsorde kicksen - wel niet met je kunnen doen. Kort daarna was het, wie anders, Joey die de verlossende 1-3 binnen schoot op aangeven van Paul. Héérluk!

De voorbereiding stond vandaag in het teken van een bezoek aan mede-hoofdsponsor De Korte Duinen. Ramon en zijn toppers hadden een heerlijk pittig soepje voorbereid, en dat deed wonderen. De lucht dat na het soepje los kwam hangt nog als een donkere wolk boven het complex van de Posthoorn. Klasse Witte!

Onze directe concurrenten wisten vandaag niet de punten te pakken en enkel Cobu Boys is in the winning mood. Vooralsnog staan wij nu op een veilige 9e plek maar o.a. Posthoorn heeft nog een wedstrijd tegoed. Ik maak in ieder geval snel een printscreen en ga lekker genieten. Zoom nog even in op het koppie van Steyn Boers en ook u heeft een lekker weekend. Na de Pasen gaan we weer op jacht naar de volgende punten, en wel tegen Driebergen op 6 april. Graag tot dan!