sec
30-06-2020

Familietoernooi uit het stof: en hoe!

Afgelopen zaterdag stond voor het eerst sinds 5 jaar weer het familietoernooi op het programma. Na een succesvolle zaterdag met jeugdtoernooien die zeer geslaagd verliepen door een strakke organisatie van o.a. Angelique, lag de lat erg hoog.

De weergoden waren ons goed gezind, en dat zorgde voor een enorme opkomst en een gezellige middag. Om half 3 werd er afgetrapt door de families. Het was vooral erg leuk om te zien dat het overgrote deel van de spelers bestond uit jeugd. Uiteindelijk moest in de finale het pleit beslecht worden door penalties. Familie Kuijer nam deze nét iets beter dan fam de Haantjes. Op de foto’s is te zien hoe blij Anouk Kuijer is met haar gewonnen trofee. Gefeliciteerd toppers!

Na afloop kwamen de eerste aanmeldingen al binnen voor volgend jaar. Er komt voorlopig dus geen stof meer op dit veel te leuke familie toernooi.

Rest mij niets anders dan de barmannen Bert & Mike (ga er maar staan met 31 graden buiten), keukenprinses en plaatjesschieter Gerda, en scheids / chefkok Stefan te bedanken voor hun bijdrage.

Marco