edgar in strijd met de keeper
30-06-2020

Hercules-Sec 6-1

De koploper was vandaag de tegenstander. De thuiswedstrijd was 1 van de 3 tot nu toe door ons gewonnen wedstrijden.

Met de nodige moeite was er vandaag weer een elftal op de been gekregen. Ook ons trainersduo was gehalveerd doordat de lossing van de duiven iets te laat plaats had gevonden.

Het was koud en wat vooral opviel bij de aanvang van de wedstrijd was dat er bar weinig publiek was, je verwacht een sfeertje bij de koploper maar de teller hield bij de aftrap van de wedstrijd op bij 14 man : 8 supporters van Hercules en 6 van SEC.

10 Minuten wisten onze mannen de 0 te houden en dan ga je toch hopen. Het was echter in de 11de minuut dat Hercules met veel geluk op 1 - 0 kwam.

Jammer. Na deze goals was het aantal Hercules supporters opgelopen tot 14. In de 17de minuut moest SEC voor de eerste keer wisselen; Michael ging er met een hamstring blessure uit en Sander, die al een halve wedstrijd gespeeld en een hele wedstrijd gefloten had, was zijn vervanger. Klasse Sander.

SEC kreeg weinig kansen, beperkte zich meer tot verdedigen maar kon niet voorkomen dat Hercules scoorde in de 20ste, 30ste en 40ste minuut waardoor de ruststand 4 - 0 was.

De tweede helft was nog maar net begonnen en Hercules kwam op 5 - 0. In de 58ste minuut werd het 6 - 0 door een totaal niet terechte penalty. Het was Youri die door een counter in de 68ste minuut de stand op 6 - 1 wist te brengen. Een stand waar wij, langs de lijn, tevreden mee konden zijn gezien de verhoudingen in het veld.

Volgende week spelen wij om 14.30 uur thuis tegen HMS. Zoals het er nu uitziet zal de temperatuur een graadje of 15 hoger zijn dan vandaag dus komt allen.

Hercules wist in de rest van de wedstrijd niet meer te scoren en de eindstand was dan ook 6 - 1.