Kvva
30-06-2020

KVVA1 - SEC1

De uitwedstrijd tegen KVVA stond vandaag op het programma.

Met 11 man werd er afgereisd naar Amersfoort. De 12de man was nog aan het werk en zou tegen de rust aansluiten.

De openingsminuten waren rommelig. SEC had meer balbezit en het spel speelde zich voornamelijk af op de KVVA helft. In de 8ste minuut kwam SEC op voorsprong. Guido was attent en scoorde na een afgeslagen schot van Jesse. Verdiend op 0 - 1.

Het weer werd slechter gedurende de eerste helft. Koud, harde wind en veel regen. Er werd aardig gevoetbald . KVVA kwam iets meer in de wedstrijd maar wist de kansen niet te benutten. De schoten gingen veelal over of naast en waren ze tussen de palen dan wist Jeffrey ze te stoppen. Ook SEC kreeg nog wat kansen maar ook zij wisten niet te scoren. De ruststand was dan ook 0 - 1.

De tweede helft begon SEC fel. Deze voorsprong moest maar eens even omgezet worden in de eerste overwinning. Er werd hard gewerkt en ondanks dat er een aantal mannen licht geblesseerd aan de wedstrijd begonnen waren werd er niet geklaagd. Langs de kant werd er veel gediscusseerd over een eventuele wissel. Met 1 wissel en drie geblesseerden was het een lastige keuze. Ook nam de vermoeidheid toe. Het was KVVA dat in de 70ste minuut met een goed schot op gelijke hoogte kwam. 1 - 1. Het weer werd slechter; de regen werd hagel en de scheidsrechter besloot om de wedstrijd even stil te leggen en even naar binnen te gaan. Dit pakte voor ons verkeerd uit. KVVA wist in de resterende 10 minuten nog twee keer te scoren en won daardoor deze wedstrijd met 3 - 1. Jammer; een punt was verdiend geweest.

Dinsdagavond is de inhaalwedstrijd tegen Posthoorn. Aanvang om 20.00 uur. Is alles weer mogelijk.