sec
30-09-2020

Maatregelen ivm corona

Beste SECcers,

Maandagavond heeft de regering nieuwe Corona maatregelen aangekondigd, helaas is het niet gelukt om het virus onder controle te krijgen. Een ieders gezondheid staat natuurlijk voorop dus wij onderschrijven deze maatregelen. Dit heeft voor ons duidelijke, drastische gevolgen:

- Alle wedstrijden worden zonder publiek gespeeld.

- De kantine is tot nader order de komende 3 weken gesloten.

Vooralsnog gaan de trainingen door volgens planning maar ook dan geldt: De kantine is dicht.

We zijn jullie dankbaar dat jullie je de afgelopen weken zo netjes aan de geldende regels hebben gehouden, helaas toch deze maatregelen.

In de praktijk is het zo dat de leden, met inachtneming van de geldende regels, hun trainingen kunnen volgen en wedstrijden kunnen spelen. We zullen jullie vooraf duidelijk maken wat de extra maatregelen verder inhouden maar houd er rekening mee dat er verwacht wordt dat je na de training/wedstrijd het complex verlaat. Ruimte om gezellig samen te zijn, ondanks de anderhalve meter tussenruimte is er de komende 3 weken helaas niet. We weten dat dit duidelijk niet is wat we gewend zijn en graag willen maar toch gaan we dit zo doen.

We rekenen wederom op jullie medewerking en wensen jullie ondanks de strikte maatregelen veel plezier met de trainingen en de wedstrijden.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Het Bestuur