Jeugdvoetbal

vvsec_jeugd

VV SEC is een kleinschalige vereniging waar jongens en meisjes, vanaf 2 jaar, onder begeleiding van gediplomeerde trainers leren voetballen. Persoonlijke aandacht staat bij SEC altijd voorop. Zo krijgen talentjes alle handvatten aangereikt om nog beter te presteren en bij kinderen die nog niet zo goed kunnen voetballen worden extra tips en uitleg gegeven. Beginnend bij de Ministars en de Kabouters groeien de voetballertjes door van F-pupil tot A-junior en maken dan de doorstart naar de senioren.

 

Ministars
De Ministars Voetbalacademie is een samenwerkingsverband tussen SEC en kinderopvangorganisatie K’nijntje & Zippies. Ministars is er voor de allerkleinsten: van 2 tot en met 4 jaar. Zij leren dribbelen, drijven, slalommen, schieten op het doel en vooral veel plezier maken met elkaar. Al spelende – onder leiding van gespecialiseerde trainers en met speciale trainingsmiddelen – leren ze tevens om met andere kinderen om te gaan. De Ministars trainen op zaterdag van 9.00 tot 10.00u. De kosten zijn EUR 60,- per half seizoen. Bij dit bedrag is een speciaal Ministars shirt inbegrepen dat bij inschrijving wordt uitgereikt. Natuurlijk mogen kinderen eerst een keer gratis meedoen om te kijken of ze het echt leuk vinden.

 

Kaboutervoetbal
Kaboutervoetbal is voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Spelenderwijs, met veel plezier en geheel vrijblijvend worden de eerste beginselen van het voetbalspel geleerd. Het kaboutervoetbal kost slechts 60,- per seizoen (een half seizoen kan ook). Het aanschaffen van een voetbaltenue en voetbalschoenen is nog niet nodig. De Kabouters trainen op woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur. Jongens en meisjes mogen het natuurlijk eerst gratis komen proberen.

 

In beweging met SEC
Natuurlijk verlaten we graag met drie punten het veld, maar het gezegde ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ past goed bij onze vereniging. Bewegen is erg belangrijk voor de motoriek van kinderen en voetballen is een leuke manier om veel te bewegen. Het samenspel stimuleert niet alleen een winnaarmentaliteit, maar zorgt er ook voor dat uw kind goed in groepsverband leert spelen en samenwerken.

Kortom: focus op plezier en prestatie!

 

Iedereen telt mee!
Daar VV SEC kleinschalig is opgezet is er aandacht voor iedere speler! Op deze manier maak je als lid deel uit van een gezellige, ambitieuze en levendige vereniging. Er worden vele activiteiten georganiseerd waarbij iedereen betrokken wordt, zoals het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi, het jeugdkamp en diverse andere activiteiten.

Wilt u meer informatie?
Stuur een email naar jeugd@vvsec.nl of kom langs op ons sportcomplex aan de Bosstraat 88.