Primera
30-06-2020

Primera Landaal Zeist nieuwe hoofdsponsor

Belofte maakt schuld... vorige week beloofden wij u al dat BC Metaal niet onze enige nieuwe hoofdsponsor is, en dat klopt. Primera Landaal uit Zeist is namelijk onze andere hoofdsponsor voor de komende 3 jaar. En jawel, daar zijn wij apetrots op! Ik hoor u denken, Primera Landaal uit Zeist, die hoofdsponsor wordt van een voetbalclub uit Soest. Gek hè? Nee hoor! Zeer waarschijnlijk zegt de familienaam Neering u meer.

Op 1 juli 2008 namen Marcel Neering en Ilona Neering de Primera over van Ilona haar ouders Henk en Mary Landaal. Een échte familiewinkel dus, en dat bleek vanmiddag maar al te goed want zowel dochter Amber Neering als zoon Youri Neering waren hard aan het werk in deze fijne familie winkel. De afgelopen jaren zijn deze mensen echte SECcers geworden. Youri is speler van het eerste elftal en ook dochter Amber is komend jaar te bewonderen in dames 1. Marcel slaat geen wedstrijd over en is in weer en wind langs de lijn te vinden, terwijl Ilona op dat moment druk doende is om alle hongerige buikjes te voorzien vanuit de SEC keuken.

Bij Primera Landaal te Zeist kunt u niet alleen terecht voor uw tabak, tijdschrift, wenskaart of boek, maar bieden zij veel extra service met onder andere hun ING servicepunt, PostNL balie en Pasfoto’s. Daarnaast slaagt u er altijd voor een leuk cadeau. Lukt dat niet met het schitterende Riverdale assortiment dan lukt het ongetwijfeld altijd met een cadeaubon. Voordat wij écht alles verklappen, gaat u er gewoon eens kijken. U wordt vriendelijk ontvangen, en vakkundig geholpen.

U vindt deze winkel op het Vrijheidsplein 58-64 te Zeist.

Ilona, Marcel, Youri en Amber wij zijn ontzettend trots dat jullie de komende jaren ook als hoofdsponsor jullie steen bijdragen!

Bestuur vv SEC