Sec1-eemnes1
30-06-2020

SEC 1-Eemnes 1

Vandaag mocht ons vlaggenschip aantreden tegen Eemnes. Een sterk team dat vorig jaar net geen kampioen werd en uiteindelijk in de nacompetitie werden uitgeschakeld voor promotie naar de derde klasse. Bij SEC begint de ziekenboeg leeg te geraken en vandaag waren Daniel, Rodney en Youri na lange blessures weer wedstrijd fit.

Alle drie stonden ze in de basis en het leek wel of SEC hier veel vertrouwen uit putte want de eerste 35 minuten waren ze heer en meester op het veld. Er werd goed gecombineerd dan weer over links dan weer over rechts werd Eemnes tot figurant gebombardeerd. Dit resulteerde in een nerveuze trainer bij Eemnes en de ene kans na de andere. Maar vrouwe Fortuna is niet met ons op dit moment. Tot 2x wordt Daniel weggestuurd en 2x treft hij de paal. Youri zag een schot ( voorzet) net over het doel verdwijnen, totdat Youri bij een harde actie op hem weer zwaar geblesseerd het veld moest verlaten. Top fit en wedstrijd klaar gemaakt door onze Marit droop hij zwaar teleurgesteld van het veld af. Ondertussen had Eemnes uit hun eerste kans de 0-1 gemaakt. SEC moest dit even verwerken en er moest even gas terug genomen worden. Gelukkig haalden we met 0-1 de rust.

Na rust was Eemnes meer aan de bal maar SEC stond weer goed en onder leiding van Jeffrie gaf de achterhoede geen kans weg. Er werd geknokt voor iedere meter en Eemnes werd nerveuzer en nerveuzer. De laatste 15 minuten werd Patrick vanuit de verdediging naar de spits gedirigeerd en ging SEC alles of niets spelen. Eemnes deed er alles aan om tijd te rekken. Het geeft maar aan waar SEC eigenlijk recht op had. Een vrije trap van Guido zagen we langs de kant er al in gaan maar helaas had een speler van Eemnes een weekend hoofdpijn ervoor over om een doelpunt te voorkomen. Vlak voor tijd krijgen we nog 2 kansen waarbij Sander de bal door de keeper van Eemnes gestopt zag worden. Zuur voor SEC dat het op dit moment gewoon tegen zit. Maar de vechtlust die ik gezien heb van de gehele selectie was grote klasse. Daniel die heel veel arbeid verzette, een verdediging die stond als een huis en een Jesse die terecht Man of the Match werd vanmiddag.

Dit was weer uw reporter, tot de volgende week.