Austerlitz
30-06-2020

SEC 1 - SV Austerlitz 1

SV Austerlitz was vandaag de tegenstander. Zij draaien lekker; de laatste 4 wedstrijden werden gewonnen. Voor SEC loopt het wat de resultaten betreft wat minder maar wat de inzet betreft hebben wij als toeschouwers niets te klagen. Met Teun, de jongste doelman van onze competitie, op goal die lekker zijn draai begint te vinden werd er afgetrapt. De eerste minuten waren de kansen voor SV Austerlitz maar wist Teun de stand op 0-0 te houden. Na ongeveer 10 minuten kwamen wij beter in ons spel en waren de betere kansen voor ons maar ook wij wisten niet te scoren. In de 35ste minuut scoorde Edgar wel maar deze goal werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Was jammer; de voorsprong zou wel verdiend zijn. De laatste 10 minuten van de eerste helft gebeurde er weinig. De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft begonnen we weer lekken; een prima schot van Youri ging maar net naast. Het was rond de 58ste minuut dat SV Austerlitz door een onterechte vrije trap op voorsprong kwam : 0-1. Met nog ruim een half uur te gaan moesten we dit nog wel recht kunnen zetten. Er werd keihard gewerkt maar het geluk ontbrak. SV Austerlitz kwam, weer door een vrije trap, op 0-2. Dit was ook de eindstand.

Na de wedstrijd bleef het nog lang gezellig in de kantine. Naast onze eigen mensen waren er ook een groot aantal spelers en toeschouwers van SV Austerlitz gebleven om te genieten van de gezellige sfeer en het optreden van de zanger.

Volgende week spelen onze mannen om 15.00 uur uit tegen Hercules, de koploper.