Wasmeer
10-07-2020

SEC 1 - Wasmeer 1

Na een geslaagd trainingskamp moest er vandaag aangetreden worden tegen Wasmeer. Een goede ploeg waar van te voren toch tegen op werd gezien. Helaas is de ziekenboeg niet leeggelopen en eerder toegenomen. Tel daar de geschorste spelers bij op en je komt aan een half elftal. En hoe goed ook de intenties zijn van de mannen die er wel waren maar Wasmeer is dan gewoon een maatje te groot. En toch de eerste 2 kansen waren wel voor ons. Eerst Daniel die in kansrijke positie helaas overschoot en paar minuten later kreeg Danny een enorme kans die net langs de verkeerde kant van de paal ging. Maar daarna nam Wasmeer het heft in handen en was het dankzij de goed keepende Jeffrey dat we nog lang in de race bleven. Helaas viel ook hij geblesseerd uit. De 2e helft kunnen we kort over zijn. SEC kon het niet meer bolwerken en uiteindelijk werd de eindstand van 0-6 bereikt.

Wij moeten ons gaan focussen op de 2e helft van het seizoen. We beginnen weer op 0. Zie deze wedstrijd maar als een oefenpot. Volgende week zijn de geschorste spelers terug en gaan we er gewoon een leuke en goede 2e helft van het seizoen van maken.Ik heb er zin in, jullie ook?

Tot slot wil ik ieder bedanken voor het cadeau dat ik mocht ontvangen afgelopen zaterdag. Dit had niet gehoeven maar wordt wel erg gewaardeerd.

Groetjes uw reporter

Man of the match