verslag
28-12-2023

SEC bedankt BC Metaal als trouwe hoofdsponsor

SEC bedankt BC Metaal als trouwe hoofdsponsor

Na een periode van vier jaar eindigt het hoofdsponsorschap voor BC Metaal. In één van de lastigste periodes van de afgelopen jaren binnen onze club waren het de toppers Marco Cornelissen en Mike van de Broek die hún cluppie niet in de steek lieten. SEC moest een veld afstaan, bouwde aan een heel nieuw eerste elftal en was op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

Het duurde destijds welgeteld twee potjes bier voordat Marco om was. Daarna volgde er met spoed een overleg met compagnon Mike, maar ook die aarzelde geen seconde.

Iedere sponsor, groot of klein, is voor onze club belangrijk, maar met deze sponsordeal werd het leven binnen SEC nét wat makkelijker. Zij voorzagen de selectie onder andere van een nieuw tenue, presentatiepak en ga zo maar even door. Op de achtergrond bleef het niet bij alleen bij deze sponsoring maar plaatsten zij ook het huidige sponsorframe, financierden een nieuwe koelkast en ga nog maar even door. Zaken die nooit genoemd en gezien worden, maar die o-zo-belangrijk zijn.

Gelukkig verdwijnt de naam van BC Metaal niet van de Bosstraat want zij blijven trouwe sponsor van de club. Vanaf komend seizoen zullen er wel twee nieuwe hoofdsponsors shinen op de wedstrijdtenues, maar hierover later meer.

Ook via deze weg nogmaals enorm bedankt voor jullie steun in lastige én mooie tijden Mike en Marco!

Namens de sponsorcommissie, maar eigenlijk namens iedereen met een groen-wit hart,

Marco Valkenburg