BC Metaal
30-06-2020

SEC is blij met vertrouwen van nieuwe hoofdsponsoren - Deel 1

Het bestuur van SEC stond voor een enorme uitdaging de afgelopen periode nadat de hoofdsponsoren te kennen hadden gegeven om hun contract niet te verlengen. Onder aanvoering van Rik Kok en Marco Valkenburg is er een tijdelijke sponsorcommissie in het leven geroepen. Uiteindelijk bleek de oplossing dichtbij te liggen. Wel heel dichtbij, want onze nieuwe hoofd sponsoren lopen al jaren rond bij de club, en zijn al jaren betrokken bij vrijwilligers werkzaamheden op en rondom vv SEC.

Trots zijn wij dan ook dat wij de eerste nieuwe hoofdsponsor aan uw voor mogen stellen: BCMetaal.

BC Metaal BV is in 2013 opgericht door Mike van den Broek en Marco Cornelissen. Met een gezamenlijke werkervaring van meer dan 40 jaar op het gebied van metaalbewerking en constructiewerk bent u bij BC Metaal BV aan het juiste adres voor al uw producten in staal, RVS en aluminium. Of het nu gaat om enkelstuks of productiewerk, nieuw- of bestaande bouw, utiliteits- of woningbouw, BC Metaal staat garant voor kwaliteit en snelheid.

‘De afgelopen jaren waren zwaar voor ons cluppie. Toch hebben wij er heilig geloof in dat wij vanaf komend seizoen weer uit de put zullen klimmen. Met een vernieuwd 1e elftal maar ook zeker met de Dames 1 zal de club nieuwe energie krijgen. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij’, aldus Marco Cornelissen.

Komende week zullen wij u de andere nieuwe hoofdsponsor voorstellen.

Bestuur vv SEC