doelpunt toni
30-06-2020

Sec - Elinkwijk

Na een onrustige week was Elinkwijk vandaag de tegenstander; de eerste wedstijd in de 3de periode.

Met een op de meeste plaatsen gewijzigd elftal, dank aan Andre die er voor zorgde dat Patrick K. op tijd was, werd er gestart en er was direkt te zien dat onze mannen vandaag de mouwen opgestroopt hadden. Er werd als team gewerkt en hoewel Elinkwijk sterker in de aanval was werden zij niet echt gevaarlijk. Kwamen zij tot een schot dan was het Patrick die er voor zorgde dat de bal het net niet raakte. Af en toe kwamen wij er uit en met Tony in de spits was dat gevaarlijk maar tot echte kansen kwamen wij niet. 0 – 0 was de ruststand.

Na de rust gingen we op dezelfde wijze verder. De mouwen bleven opgestroopt en Elinkwijk werd onrustig en wij werden sterker. Het was in de 65ste minuut dat Tony ons op voorsprong zette : 1-0. Loon naar werken ! De rest van de wedstrijd bleef het spannend maar zorgde Michael er met zijn mannen voor dat Elinkwijk niet echt gevaarlijk kon worden en 1-0 was dan ook de eindstand.

Deze overwinning is een echte teamprestatie. Met z’n allen van de eerste tot de laatste minuut keihard gewerkt. Grote klasse.

Volgende week spelen wij uit tegen VVJ.