mooi afstandschot van Jari...moie goal
30-06-2020

Sec -HMS 2-4

SEC 1 - HMS 1

Waar we vorige week nog in de sneeuw moesten voetballen met de een gevoelstemperatuur van rond het vriespunt was het vandaag 25 graden met een gevoelstemperatuur van 35 graden. Een knap verschil in 1 week tijd.

De tegenstander vandaag was de nr 4 van de competitie HMS.

Met de derby VVZ - HEES ook op het programma vandaag was het niet druk maar wel gezellig langs de lijn.

SEC begon niet goed aan de wedstrijd en kwam dan ook al na 4 minuten op achterstand : 0 - 1. Na deze vroege tegengoal kwam SEC een beetje beter in de wedstrijd te zitten. De beter kansen waren ook voor SEC maar telkens was het de keeper van HMS die redding bracht. HMS kreeg ook wel wat kansen maar gingen daar slordig mee om. Veel schoten gingen ver over en waren ze op de goal dan waren ze voor Patrick. De ruststand was 0 - 1.

Na de rust begon SEC feller. Dit resulteerde in de 55ste minuut in de gelijkmaker. Mooie aanval welke door Guido prima werd afgerond : 1 - 1. Iets te slap ging SEC door. HMS maakte daar gebruik van en kwam 3 minuten later weer op voorsprong, met een beetje geluk stuiterde de bal over Patrick heen en kwamen zij op 1 - 2. Na dit doelpunt werd SEC weer sterker en kwam in de 80ste minuut op 2 - 2 door een schitterend afstandsschot van Jari in de linker bovenhoek.De laatste 10 minuten waren net teveel voor SEC. In de 89ste en de 93ste minuut scoorde HMS nog waarmee de eindstand op 2 - 4 kwam. Iedereen was het er over eens dat deze eindstand totaal niet overeen kwam met de verhoudingen in het veld; een gelijkspel was door SEC zeker verdiend. Maar ja. Over de hele wedstrijd hebben de mannen prima gespeeld, voldoende kansen gecreëerd en veel inzet getoond. Echt als team gestreden. Klasse.

De komende 2 weken zijn er geen wedstrijden. Daarna spelen we uit tegen EDO.