feestje
21-08-2022

SEC knokt maar scoort niet: HVC – SEC 2-0

SEC knokt maar scoort niet: HVC – SEC 2-0

Vanavond mochten de resterende 40 minuten uitgespeeld worden tegen HVC. 40 minuten tijd om de 2-0 achterstand weg te poetsen van vorig weekend. Er moest stipt om 20:00 afgetrapt worden want niet veel later zou de zon onder gaan en verlichting ontbrak.

Dat HVC niet van plan was om hun voorsprong weg te geven was direct duidelijk. En zeker achteraf: Jak gaat voortaan door het leven met een permanente duckface. Ook heeft hij morgen bij de juwelier een afspraak om een tongpiercing uit te zoeken want het gat in zijn tong is alvast gemaakt! Sergio moet langs de kleermaker om zijn shirt te laten herstellen en Simon van Hengstum zien wij terug bij Beter Horen want die heeft gehoorschade opgelopen van de klappen op de scheenbeschermers. Dat dezelfde leidsman als van vorig weekend het slechts hield bij 4 gele kaarten is mij een raadsel. Wel lief, dat wel.

Maar goed, als je zelf niet weet te scoren dan is het simpel: dan win je niet. Kansen waren er onder andere voor Daniel, Paul en Niels. Alle schoten deden het net helaas niet bollen. En dan kunnen we van alles de schuld geven, maar dat doet er niet toe. Het spel was goed en daar kijk ik met veel plezier op terug. Duurde deze wedstrijd maar 90 minuten.. Als, als, als!

Nu de wonden likken, hopen dat blessures meevallen en dan opmaken voor Patria. A.s. zaterdag komt Coco Fares op bezoek met zijn equipe. Om 15:00 zijn er dan weer drie punten te verdienen voor de mannen. Tot dan!

Opstelling: Guido Seelig, Stefan Jak, Simon van der Leeden, Kenny Grant (’30 Vincent Worron), Thom Kok, Sergio Kok, Niels van der Plaats, Milan van Wincoop, Paul la Feber (’30 Renzo Krol), Simon van Hengstum, Daniel Groen