achterveld
26-09-2021

SEC vermaakt tegen Achterveld: 2-1

Om 15:00 werd er afgetrapt door SEC en begon zo aan de wedstrijd tegen Achterveld. Achterveld verloor vorige week haar wedstrijd met 7-1 maar kwam vandaag goed voor de dag. In de 18e minuut kwamen de gasten op 0-1. Dat SEC vandaag op het veld stond om te winnen was duidelijk, er werd gevoetbald op de helft van Achterveld en dat resulteerde onder andere in 7 corners de eerste helft. Exact 18 minuten na de 0-1 schoot Renzo de 1-1 binnen uit een afgeslagen corner. Na een schitterende schijnbeweging, hij trapte volledig mis, schoot hij strak en hard de bal in het mandje. Ruststand: 1-1.
Na de thee begon SEC scherp en bleef geconcentreerd aanvallen. Met name Niels werd een aantal keer gevaarlijk, althans, dat kon hij worden. Vakkundig werd Niels vandaag maar weer 4 keer naar de grond gewerkt wat resulteerde in vier plakken kaas voor de mannen van Achterveld. Wij zoeken nog uit of Niels hier een nieuw record te pakken heeft: 6 gele kaarten voor de tegenstander in 2 wedstrijden. Uiteindelijk wist Simon van Hengstum in de 60e minuut de bevrijdende 2-1 binnen te schieten na een goede pass van Joey. Uiteindelijk vergeten de mannen om zichzelf te belonen en nog een paar opgelegde kansen werden gemist. Met name Thom Kok was heerlijk in vorm en bracht de bal vanaf links een keer of 5 panklaar voor de goal.

Uiteindelijk een prima wedstrijd die voor de neutrale toeschouwer erg vermakelijk was. Een raad van wijze (oude) mannen bracht hun stem uit voor Man of the Match. Simon van Hengstum werd beloond met de eerste lunchbon van restaurant de Korte Duinen en de beautyproducten van Leonie’s hair en maku-up studio.