secvr1
30-06-2020

SEC Vr1 beleeft spelletjes middag met VOP vr1

Op de planning voor vandaag stond VOP. Een tegenstander met voor vele een bekende trainster. Het verzamelen gebeurde al om 11.00 op de club en leverde ons al de nodige (te laat kannetjes op) 11.15 tijd om te gaan, de spelletjes middag kon beginnen!

Als mariokarts reden we naar VOP, driftend over de rotondes en glijdend door de bochten probeerde Noukie als eerste aan te komen. Hijgend in haar nek was daar Noor, met 100 vloog ze over de drempels, want daar zit zo’n snelheidsregenboog op, goed luisterend naar haar navigatie Amber. Om vervolgens beide te verliezen van onze F1 coureur siem.

Goed eerste spel gespeeld en VOP bereikt. Daar was voor ons door VOP een goed georganiseerde kleedkamer dans voorbereid, deze was tot in de laatste minuut spannend en een echte winnaar is er nooit geweest!

Als laatste spel hadden we iemand is hem niemand is hem. SEC rende zo hard als ze konden weg voor de bal, een ongeorganiseerde chaos en met 5 minuten spelen op 4-0 achter. Je zou denken, omkleden en bier... maar nee we mochten nog 85 minuten.

Het koste dus de nodige tijd om te begrijpen hoe VOP nou eigenlijk speelde. Maar zodra we door hadden dat ze met twee centrumspitsen speelde, kon ook bij ons het voetbal beginnen!

Er werd gevochten, gecombineerd en duels werden gewonnen. Een prachtige vrije trap, net boven de handjes van de keeper maakte het 5-0. Siem had nog een geweldig schot op doel, helaas over de bal leunen was nu niet een overbodige uitspraak.

In de rust werden nog de nodige bemoedigend woorden gesproken. Jordan mocht even beginnen aan een welverdiende time out en Britt kwam er in. Britt kreeg dan ook de mooie taak om 5 doelpunten te maken, al was ze wel linksback. De tweede helft was VOP zo goed als ongevaarlijk, er waren wel wat aanvallen maar er werd voornamelijk op hun helft gespeeld. Merel, Amber, Lisa en Esmee kwamen de tweede helft dan ook nog gevaarlijk voor het doel. Het welverdiende doelpunt mocht niet vallen..

Wellicht ook omdat Noukie een aantal keer met links wilde schieten, wat nog net geen ingooi opleverde!

Noor kegelde nog een tegenstander van VOP onderuit en met deze elegante actie blesseerde ze haar knie. Dit zag er uit als einde wedstrijd voor Noor.. maar niks bleek minder waar want de trots won van de pijn en ook Noor mocht mee doen in de voorhoeden! Mulder die een tactische wissel gedaan had, van rechts voor naar rechts half zag een paar keer de keepershandschoenen van VOP haar ballen stoppen.

Meur maakte het nog een enkele keer spannend voor het doel, net als Jade. Meurs pogingen en kneither harde ballen deden niet wat we met ze alle hoopte.

Halverwege de tweede helft was daar de beruchte corner van VOP. Een perfect ingedraaide bal in de korte hoek creëerde de 0-6.

Nu was iedereen wel toe aan zijn biertje, zelfs de scheidsrechter was er moe van.. ‘jullie trappen elke keer de bal naar voren en ik moet er achter aan!’