@home
30-06-2020

SEC@Home

Beste Seccers,

Door de corona crisis is de club al een tijdje voor activiteiten gesloten, we verwachten dat dit nog wel even zal duren. Ondanks de vervelende reden dat we elkaar allemaal niet kunnen treffen vinden we het leuk om te horen hoe het met jullie gaat, dat gaan we doen middels de serie SEC@HOME
Saskia trapt af!

1. Hoe is het met je?
Met mij en mijn gezin gaat alles goed en iedereen gelukkig nog steeds gezond!

2. Hoe ga je met de situatie om?
Vrij relaxed, stress is niet gezond en word je zeker niet gelukkiger van.
We houden ons aan de opgelegde maatregelen en hopen dat iedereen dat doet.

3. Moet/kun je thuis werken?
Ikzelf ben de enige van ons gezin die thuis kan en moet werken. Als ICT-er van een wereldwijde vastgoedmanagement organisatie werk ik nu al 3 weken zo en heb ik het gelukkig ontzettend druk. Het vooruitzicht is dat ik nog zeker tot eind april thuis moet werken.
Hulde overigens aan alle beschikbare technieken, zoals MS Teams, Skype, mail en "ouderwets" bellen die dit tegenwoordig mogelijk maken!
Mijn man werkt in het Hilton hotel en heeft nu enkel stand by diensten maar mijn 2 nog thuiswonende zonen moeten gewoon op locatie werken en erop vertrouwen dat anderen zich ook aan de richtlijnen houden.

4. Hoe richt je je dag in?
Eigenlijk zo normaal mogelijk, dus om 6 uur gaat de wekker en scan ik even de nieuwskoppen. Bed uit, aankleden en koffie zetten. Dubbelchecken of de rest inmiddels ook opstaat πŸ˜‰ en dan de Bink, onze Lab, uitlaten. Eenmaal thuis rond 06.45 u de rest de deur uitwerken, laptop aan, kop koffie erbij en aan het werk.
Op gezette tijden even een pauze voor koffie, lunch, thee of knuffelsessie met de hond en mijn dag vliegt voorbij. Wanneer het diner klaarstaat (ja ik weet het, luxe met mijn privΓ© kok) gaat mijn laptop eindelijk uit.
Dan meestal een filmpje, serie, tv-avondje. Ieder geval iets @home en is het alweer bedtijd.

5. Hoe blijf je in beweging?
Ikzelf wandel voornamelijk met de hond, nu wat vaker dan normaal. De mannen gaan regelmatig hardlopen nu de sportschool en vv SEC gesloten zijn. Deze locaties worden beiden ontzettend gemist hier thuis!

6. Is er verder veel veranderd voor je?
Nogal ja. Normaal zit ik het grootste deel van de dag samen met zo'n 200 collega's en in het weekend met de jonge mannen van SEC2. Nu zit ik het grootste deel van de week in mijn eentje en ben ik blij als bij wijze van spreken de hond blaft πŸ˜‚

7. Wat mis je het meest?
Het menselijk contact, absoluut. Nooit gedacht dat ik mijn collega's en de voetbaldagen zo zou missen! Online oplossingen zijn geweldig, maar geef mij maar het contact in het echte leven.

8. Afsluitend: Heb je nog een boodschap voor je clubgenoten?
Het huidige seizoen is nu abrupt afgelopen, maar ik heb door alles wat er achter de schermen gebeurt het volste vertrouwen in dat 2020/2021 een topseizoen wordt voor vv SEC!
We komen hier samen doorheen πŸ’ͺ

Groetjes Saskia

Saskia