corona maatregelen
28-08-2020

Seizoen 2020/2021 gaat van start - corona maatregelen

Beste SECcers,

Het seizoen gaat beginnen, we hebben er allemaal ontzettend veel zin in!

We willen dit seizoen graag allemaal positief beginnen en beleven, met onze nieuwe (en oude) elftallen, trainers, begeleiders, vrijwilligers etc., op ons mooie, nieuwe kunstgrasveld! Laat de punten maar komen!

Qua plezier en lol op onze vereniging lopen we voorop, we zijn een supergezellige club, waar we elkaar nagenoeg allemaal bij naam kennen en dit vinden we belangrijk! Hier willen we allemaal zo goed als mogelijk van genieten. We zoeken dan ook altijd naar mogelijkheden om het iedereen zo veel als mogelijk naar het zin te maken.

Dit jaar worden we zowel in het dagelijks leven, maar zeker ook op de club gehinderd door het corona virus dat ons allemaal, direct of indirect in de greep houdt.

Hier moeten we verstandig mee om gaan!

Allereerst voor de gezondheid, die van onszelf en van onze naasten, we kunnen dagelijks in het nieuws lezen en horen welke gevolgen het nog steeds voor ons allemaal heeft. Daarom willen we jullie nogmaals de regelgeving op het hart drukken, allereerst natuurlijk de welbekende regels van het RIVM, als je verkouden bent, een loopneus hebt, koorts etc. blijf dan thuis! En verder: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen

Maar als je wel komt houd dan rekening met elkaar, daarom het volgende:

  • Volg de aanwijzingen op die op ons park zijn aangegeven
  • Wanneer je gebruik maakt van de kantine of het terras, registreer je eerst op de aangegeven plaatsen. Waarom? Mocht er bijvoorbeeld bij de tegenstander die bij ons op de club komt een ‘haard’ ontstaan zijn dan is het snel mogelijk je daarover te berichten om te voorkomen dat je anderen schade toebrengt.
  • Maak op de terrassen gebruik van de aangegeven zitplaatsen.
  • Ga niet te dicht op elkaar zitten en staan.
  • Houd langs het veld de 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Het betreden van de kantine met meer dan 3 personen (buiten het barpersoneel) is NIET toegestaan.
  • Volg de aanwijzingen betreffende de IN- en UITGANG.
  • Volg de aanwijzingen van de mensen achter de bar.

We dragen Sec en de SECcers allemaal een warm hart toe, houd daarom rekening met elkaar en met deze richtlijnen. Voor de overige en algemene richtlijnen, kijk op: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen

O ja, en qua geluidsoverlast, er is een geluidswal in aantocht, tot die tijd: hou het een beetje rustig…!

Alvast bedankt en veel plezier!
Het Bestuur