feestje
03-02-2024

Teamprestatie leidt SEC naar 8e gelijke spel: SEC – Odijk 2-2 (1-2)

Teamprestatie leidt SEC naar 8e gelijke spel: SEC – Odijk 2-2 (1-2)

Pfffff, wat ben ik trots op die gasten. Wanneer je uit met 7-1 op je klo** krijgt, op een 10e plek staat met tot nu toe slechts één overwinning, en 0-2 achter staat na 26 minuten, en dan zo als team vecht en strijdt voor de 3 punten tegen één van de kampioenskandidaten, dan maakt dat je trots.

Dat bovenstaande zin waarschijnlijk niet helemaal klopt doet er vandaag niet toe. We moeten ook relativeren en bedenken dat we weinig opschieten met een punt, maar het getoonde spel en de uitvoering van ons plan was perfect. En daar mag voor gejuicht worden. In de 80e minuut hadden wij vandaag elf spelers kunnen wisselen met kramp maar er werd niet op gegeven. Heel eerlijk gezegd denk ik dat een 3-punter er vandaag zeker ingezeten had, maar met een gelijkspel zijn we allemaal tevreden.

De 1-2 werd gemaakt door Niels na een wereld pass van Renzo en de 2-2 door onze strijder Boers. Normaal loopt Boers zijn goals er op karakter in maar dit was een schitterende goal vanaf een meter of 20 op aangeven van Paul.

Een grote pluim steek in het achterwerk van Lyam. Lyam is speler van ons 3e elftal en had vanochtend om 10:00 al drie punten gepakt. Al zijn maatjes zaten dus vanaf lunchtijd aan de goudgele rakkers en hij bleef tot de 75e minuut geduldig wachten op zijn kans in het 1e. Dat vader, moeder en opa dan komen kijken vind ik mooi. Het bestaat nog.

Er is nog één klein veertje over en die is voor onze Thom Kok. Thom zei in de rust: ‘ik vind hun buitenspeler niet eens zo heel goed’, maar dit had niks te maken met hun buitenspeler maar met onze left-feet. Dat hij dat zelf niet door had zegt alles. Man of the Match: Thom Kok.

Dit was dit seizoen het eerste gelijke spel (van de 8) die gevoeld (en gevierd) wordt als een overwinning. De loftrompet gaat nu snel weer terug zijn koffertje in want komende week komt de nummer 1 Zeist op bezoek. Hulde aan de mannen!

Fijn weekend!