Trainingskamp
30-06-2020

Trainingskamp Bruinisse

Ter voorbereiding op de 2de seizoenshelft was er voor de de Dames-1 en Heren-1 een trainingskamp belegd in Bruinisse. Donderdagavond werd de bus van Rein geladen met alle hulpmaterialen en werd er afgesproken om op vrijdagmorgen te starten met een ontbijt bij SEC. Niet iedereen kon hierbij aanwezig zijn daar het voor een aantal mensen niet mogelijk was om deze dag vrij te zijn.

Rond 10.30 uur vertrok de eerste groep richting Bruinisse

Eenmaal aangekomen in Bruinisse werden de kamers gekozen en ingericht voor de komende nachten. Onder leiding van Gerda en Ilona werd ook de keuken ingericht. Daarmee klaar werd er geluncht. Na de lunch ging de reis naar St Philipsland waar de eerste training plaats vond op het complex van NOAD 67. Daar de groep nog niet kompleet was trainden de dames en de heren gezamenlijk ter voorbereiding op de wedstrijd van zaterdag. Weer terug in Bruinisse werd er wat gedronken alvorens er aan tafel gegaan werd voor het diner. Smaakte prima en nog voordat de tafels goed en wel afgeruimd waren kwamen de spelletjes al op tafel. Zij die later vertrokken waren uit Soest kwamen ook binnen druppelen en rond 20.30 uur was iedereen binnen. Nadat de koffie op was werd er gang gezet naar "Henkies", hier stond de muziek al aan en ging de karaoke-avond beginnen. Speciale gast was Martijn B. Had enkele nummers, waaronder een speciale versie van zijn hit "De Teen", ingestudeerd speciaal voor dit trainingskamp en wist deze ter ieders vermaak uit te voeren. Andere acts volgden elkaar snel op. Laat in de avond werd het plaatselijke cafe nog bezocht door een mooie groep dames en heren waardoor zij die nog geen kans op de karaoke-vloer hadden gekregen zich ook nog even konden uitleven. Was gezellig !

Zaterdagmorgen om 09.00 uur had Hannie, de beheerster van het complex, het ontbijt weer klaar staan. Met een lekker vers eitje erbij was dit een mooi begin van de dag. Na het ontbijt gingen de dames naar het strand voor de training. 4 Teams streden om de eer bij de verschillende spelen.

De mannen bleven in de buurt van het complex. Zij werkten de ochtendtraining af op het oude voetbalveld aan de andere kant van de dijk. Ondanks het feit dat niet iedereen een lekkere nachtrust had genoten werd er lekker getraind.

Geluncht werd er weer gezamenlijk waarna de reis weer naar NOAD 67 ging voor de oefenwedstrijd. Met de licht geblesseerden werd geen risico genomen en dus werd er een beroep op Angelo gedaan om in de basis te starten. Voor het oog van zijn trouwe fans langs de lijn speelde hij een prima wedstrijd. Ook voor Simone, die samen met Bowy en Danielle aan de selectie waren toegevoegd, was er een basisplaats. De eerste 10 minuten van de wedstrijd verliepen prima voor SEC. Kansen werden er voldoende gecreëerd maar niet benut. Vaak zie je dan dat als jij de kansen niet benut de tegenstander dit wel doet. Zo was het nu ook; NOAD 67 verzilverde de kansen wel en na 25 minuten was de stand 2-0. Vlak voor rust wist Jari de 2-1 te scoren. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft kwamen ook Bowy en Danielle in het veld. Er werd gejaagd op de gelijkmaker maar soms iets te gehaast. NOAD 67 wist nog wel 2 x te scoren en bracht hiermee de eindstand op 4 - 1. Na de wedstrijd werd er nog even nagepraat en geborreld en vervolgens ging de reis weer naar Bruinisse.

Na het diner kwamen de spelletjes op tafel. Kaarten, sjoelen en andere spelletjes werden er gespeeld. El Torro werd een beetje onrustig; zijn telefoon bleef maar tingelen waarna hij dan op google maps keek om op te zoeken waar hij verwacht werd. Lange tijd besloot hij toch om bij ons te blijven en stortte hij zich helemaal op het hartenjagen aan tafel. In de loop van de avond maakten de meesten zich weer op voor het uitgaansleven in Bruinisse. Zij die niet gingen bleven kaarten tot de eerste stappers weer terug kwamen.

Zondagmorgen werd er om 10.00 uur ontbeten. Na het ontbijt werd er gewandeld. Rein had een mooie wandeling uitgezet. Waar er af en toe nog getwijfeld werd of er linksaf of rechtsaf geslagen moest worden kwam Rein met de juiste richting.

Na de wandeling volgde de lunch die weer verrassend was. Onvoorstelbaar was het dat Ilona en Gerda iedere keer weer voor de hele groep alles weer super geregeld hadden. Een kopje soep, bitterballen, een sateetje, stukje kaas; te veel om op te noemen en allemaal lekker !

Na de lunch werd er ingepakt en opgeruimd. Af en toe moest er een groepje mensen aangespoord worden om dit vlot te doen want er moest om uiterlijk 15.00 uur vertrokken worden daar om 16.30 uur iedereen weer verwacht werd voor het afsluitende diner in "De Korte Duinen".

Hier aangekomen werd er lekker gegeten, echt knap van de koks en de bediening om het voor elkaar te krijgen om 35 man tegelijk te laten eten. Het diner smaakte prima. Na het diner was het nog even tijd om een aantal mensen te bedanken voor het mogelijk maken en organiseren van het trainingskamp. Gerda, Ilona, Marcel en Marco werden bedankt en verrast met een mooie bos bloemen.

Bruinisse