actie
17-10-2021

verslag Dames Sec tegen Achterveld !!!

Zoals het had kunnen lopen
Zaterdag, de dag van de voetbalwedstrijden, althans als de tegenstander niet afmeld op vrijdagavond 18.30.

Wij vrouwen stonden te popelen om een lekker balletje te trappen en een stukje in de wei te dartelen. 10.00 ‘s ochtends een mooie tijd om te verzamelen. Vandaag staat de wedstrijd tegen Achterveld VR2 op de planning. 12.05 mogen we aantreden tegen deze geduchte tegenstander.

We begonnen aanvallend en wonnen elk duel. Isis die vorige week in de verdediging stond, mocht vandaag een poging in de spits wagen. Ook hier lijkt ze heeeerlijk op de plek te staan. Haar balvastheid en het vermogen om elk duel te winnen maakte dan ook dat we met 3 minuten op de klok al snel 0-1 voorstonden.

Heerlijke start van de wedstrijd! Toen brak het moment aan dat ons middenveld de show mocht stelen. Dit keer bestond ons middenveld uit demi en floor. Waarbij Floor aanvallend en Demi daar achter. Op de vleugels vonden we Jade en Nina terug. Moet zeggen, nooit eerder voorgenomen maar wat een succes! na een kwartier op de klok was daar de corner van Demi en het ongeziene handje van Nien die hem erin tikte. 0-2 voor en pas een kwartier gespeeld!

0-2 wat kan ons nu nog gebeuren.. nou die instelling maakte dat onze verdediging aan de bak mocht! Siem als laatste vrouw, meur daarvoor, Mazzy links achter en Kuijer rechtsachter. Maar echt spannend maakte onze verdediging het niet voor de bank. Een ros naar voren van Siem, in de voetjes van spitta lies en een soepele kap beweging om de keeper maakte de 0-3! Tijd om de rust in te gaan.

Na de rust werd Siem gewisseld voor Lorena en Isis voor Bieb. Een moment van onoplettendheid vanaf de aftrap maakte dat de tegenstander 1 op 1 kwam met de keepster. Gelukkig was daar Lorrie met een sliding op de doellijn die de bal voorkwam van in het netje belanden!

Kom op sec!! koppie erbij nu klonk het vanaf de zijlijn en dat was alles dat nodig was voor Mazzy en demi om met geweldig een-tweetjes het hele team van Achterveld weg te spelen! Demi raakte de bal vol op haar pantoffel en je raad het al, balletje in het winkelhaakje 0-4 voor ons!!

Tijd om JamB in het spel te brengen want 4 kan 10 worden! En ja hoor, de volgende 3 doelpunten komen op het naampje van JamB! Heerlijk solo acties met een goedgevolg! trots op deze meid.

De 10 hebben we niet aangetikt maak de 0-8 werd gemaakt door Jade. De bal kwam vanuit een heerlijk gegeven corner van Kuijer op het hoofdje en werd zo in een hoekje gekopt. Kan je zeggen keepster was kansloos!

Maar daar was Achterveld weer! De spits, tevens aanvoerder, kreeg een heerlijk steekpasje. Een sliding van Kuijer in de 16, maar keurig op de bal was nodig om de 1-8 te voorkomen!

Meur dacht dit kan zo niet langer! En in samenspel met floor, Mazzy, Bieb En weer floor, die de bal inschoot met een keurig beheerst binnenkantje werd het 0-9.

Nog een aanval opgebouwd met een steekpas van demi en een schot van lor schamde het scheenbeen van de tegenstander en werd van richting veranderd, corner!!
Deze werd genomen door Jordan, die was er voor de laatste 10 minuten nog effe ingekomen. Want ze is herstellende van een blessure! Maakt dat meur de kans kreeg op een bycle kick, Omhaal voor de Nederlanders, en jawel jawel de 10!! Is aangetikt!

Laatste 3 minuten speeltijd kan er dan nog 1 gemaakt worden???

Siem die van ans nog wat speel minuten kreeg, nam de keepster mee naar voren. Een heerlijk balletje van Siem en een nonchalant hakje van de keepster maakte het 0-11!

Echt spannend was de wedstrijd niet, maar de vraag blijft! Nemen we de 3 punten mee naar huis! Dit lees je volgende week.