sec
30-06-2020

Verslag Dick v/d Bunt toernooi

Dick van de Bunt toernooi

Vandaag stond het Dick van de Bunt toernooi op het programma. Prachtige dag om het seizoen af te sluiten met een toernooi. De organisatie bestaande uit Arnold, Angelique, Richard, Daniel en Petra hadden het weer voor elkaar gekregen om een mooi aantal verenigingen te interesseren voor dit J09 toernooi. De deelnemende verenigingen waren Blauw Geel 55, SDV Barneveld, HSV de Zuidvogels, VSV Vreeswijk en uiteraard ook ons eigen VV SEC team.

Onder toeziend oog van Dick van de Bunt en zijn kleindochter werd er om 10.00 uur gefloten voor de aftrap van de eerste 2 wedstrijden. Echt mooi om te zien hoe er gestreden werd. Ook de sportiviteit straalde er van af. Een geblesseerde speler werd getroost door zijn tegenstander, die hem waarschijnlijk iets geraakt had, terwijl zijn medespelers gewoon doorgingen met de wedstrijd. Dick wist van ieder team de talentjes te noemen en genoot zichtbaar van zijn toernooi.

Aan het eind van het toernooi, waar Joeri, Sten en Rick de wedstrijden begeleid hebben, bleek dat Blauw Geel 55 de beste prestaties geleverd hadden en zij de grote wisselbeker mee naar huis konden nemen. SDV Barneveld eindigde als 2de, HSV De Zuidvogels als 3de, VV SEC als 4de en VSV Vreeswijk als 5de.

Foto's zeggen meer dan woorden. Gerda heeft het hele toernooi weer vastgelegd op de foto; altijd leuk om na het toernooi via de foto's weer even terug te kijken naar deze gezellige dag.