sec
30-06-2020

verslag Edo-Sec 1-0

EDO - SEC

Na 2 weken geen wedstrijd stond vandaag de uitwedstrijd tegen Eenheid Doet Overwinnen op het programma. Zij staan op de 3de plaats en dus waren de verwachtingen niet te hoog gespannen. Maar natuurlijk was er wel hoop.

Het was Antek weer gelukt een team op te stellen. en 10 minuten later dan gepland werd er afgetrapt. De opdracht was duidelijk : achter dicht houden en dan hopen op een counter met Edgar. Iedereen hield zich goed aan de afspraken en dus viel het voor Edo niet mee om in de buurt van de goal te komen. Werd er toch op goal geschoten was dit geen probleem voor Patrick. Kansen kregen wij ook niet echt en de ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft begon net als de eerste helft. Achter hielden wij het dicht en blijven hopen op een counter. Het was EDO dat in de 69ste minuut op gelukkige wijze op 1 - 0 kwam. Na deze goal kregen wij nog kansen via Sander en Edgar maar het geluk ontbrak. Ook EDO kwam niet meer tot scoren en 1 - 0 was de eindstand. Gezien de inzet van onze mannen hadden ze echt een punt verdiend, gezien het plaatsverschil op de ranglijst is de 1 - 0 een keurige uitslag.

Hidde, Sahil en Stijn bedankt voor het meespelen en Stan bedankt voor het vlaggen.

volgende week spelen we thuis en is SV Odijk onze tegenstander. Ik denk dat dat een mooi potje wordt.

Wilco Jak