sec
30-06-2020

Verslag Freek Krete Toernooi

Freek Kreté JO14 toernooi

De zaterdagmiddag stond in het teken van het Freek Kreté JO14 toernooi. Trots zou hij zijn op de organisatoren van zijn toernooi; zoon Arnold, kleindochter Angelique, Richard Steensma en Daniel en Petra van Essen. 9 Clubs hadden zich ingeschreven waaronder een Engelse club. 's Morgens belden zij nog naar de organisatie; het was druk onderweg en zij zouden waarschijnlijk iets later arriveren maar komen deden ze sowieso ! Jammer dat 1 van de andere clubs niet op kwam dagen.

De deelnemende clubs waren ST Albans JFC (GB), SV Houten, Delta Sports, SC Woerden, SCH'44, Desto, AFC Quick en VV SEC.

De aftrap was om 13.00 uur voor de eerste 2 wedstrijden.

De wedstrijden verliepen prima, mede door de scheidsrechters van de dag : Richard, Stefan en Youri.

Gedurende het toernooi was al te zien dat er 1 team boven de andere teams uit stak; de jongens van St Albans JFC wisten tijdens alle wedstrijden in de voorrondes de 0 te houden. Ook onze eigen mannen en vrouwen deden het prima ! Zou mooi zijn voor de club als dit team de komende jaren bij elkaar kan blijven.

De ploegen die even geen wedstrijd moesten spelen vermaakten zich prima met de andere activiteiten. In de kantine organiseerde de E-sport afdeling FIFA 19 wedstrijden tegen een officiële FC Utrecht E-sporter en buiten konden er punten verdiend worden door de bal in een wasmachine te schieten. Was ook leuk voor de leiders !

De finale van het toernooi werd gestreden door St Albans JFC en SV Houten. De wedstrijd om de 3de en 4 de plaats door Delta Sports en VV SEC. De einduitslag van het toernooi was : 1e St Albans JFC, 2de SV Houten, 3de Delta Sports, 4de VV SEC, 5de SC Woerden, 6de SCH'44, 7de Desto en 8e AFC Quick. Leuk was het ook dat een aantal leiders in het Engels of in het Nederlands nog even kwamen bedanken voor het goed georganiseerde toernooi.

Foto's zeggen meer dan woorden; de foto's van Gerda spreken dan ook boekdelen !