toernooi
28-11-2023

Vliegdorp wint het geslaagde Jan van Rees toernooi

Vliegdorp wint het geslaagde Jan van Rees toernooi

De eerste Soester derby’s van dit seizoen werden overtuigend beslist door ’t Vliegdorp. Zij wonnen terecht met 2-0 van SEC en in de finale moest SO Soest eraan geloven met 2-1. Volgens aanvoerder Eny Tammer de eerste prijs in 10 jaar en dat is ze gegund. Als trainer Rib zijn ploeg compleet kan houden dan voorspel ik een mooi seizoen voor hen in de 5e klasse.

SEC kwam wat minder overtuigend voor de dag maar stelde orde op zaken in de troostfinale tegen dorpsgenoot VVZ ’49. Vooral de winnende 2-1 van Renzo was er één met een gouden randje. Ti-ta-tovenaar liet zien dat hij het nog kon na een aantal maanden zomerslaap. Hoe de nieuwe spelers en trainers zich al thuis voelen op ons cluppie en opgenomen zijn in de groen-witte gemeenschap was absoluut het hoogtepunt van deze middag door mijn SEC bril. Dat het voetballend nog zoeken was is helemaal geen ramp en hoort erbij in de voorbereiding.

Het was Niels die als captain de Mathijs v.d. Hoef sportiviteitsprijs in de lucht mocht houden voor SEC.

Rest mij niets anders dan alle vrijwilligers te bedanken voor wederom een mooie dag. Waar een klein cluppie groot in kan zijn; hulde!

Met vriendelijke groet,