sec
30-06-2020

VOP1 - SEC 1

Ik ben gepromoveerd van interim reporter naar co reporter en ben zeer vereerd. Ik hoorde in de wandelgangen al wie is nu de verslaggever, maar dit is alleen bekend bij de bobo's.

Dit gezegd hebbende was ik aanwezig bij onze mannen. Dit hele seizoen is de technische staf niet te benijden. De lijst met geblesseerde spelers blijft maar groeien en met 3 afzeggingen erbij stond er weer een andere basis elf.

Van te voren was VOP zeer hoog ingeschat maar dat viel uiteindelijk erg mee. De eerste helft had VOP de bal maar echt gevaarlijk werden ze niet en anders stond daar onze Jeffrey er nog om de ballen tegen te houden. Het was wel triest dat VOP de hulp van de scheidsrechter nodig had om de 1-0 te maken want op de A1 zagen ze dat een speler van VOP de bal met 2 handen dood legde en scoorde. Helaas de scheidsrechter zag het niet. SEC liet zich niet van de wijs brengen en dit was ook de ruststand.

Het noodlot sloeg weer toe bij SEC want Jeffrey onze keeper moest geblesseerd afhaken en daarom werd Mike van stal gehaald om de 2e helft te keepen. De rust had SEC goed gedaan want VOP werd meer opgejaagd waardoor SEC steeds gevaarlijker werd. Na een kwartier in de 2e helft resulteerde dat in de 1-1. En een doelpunt die er mocht zijn. Martijn kreeg op rechts de bal. Ondanks zijn rugklachten wurmde hij zich op karakter langs 2 man en gaf een puike voorzet die door onze wonderboy Ricardo mooi ingeknikt werd. VOP was niet meer gevaarlijk geweest en het publiek ging stilletjes hopen op de eerste punten. Helaas was de hoop bij het eerste schot van VOP op ons doel direct aan diggelen. Mike ging nog mooi gestrekt de hoek in maar dit mocht niet baten. Dit was toch een morele tik want na deze goal gingen onze jongens de vermoeidheid echt voelen en waren de 3-1 en 4-1 niet te voorkomen.

Wel goed om te vermelden is dat onze Daan nog 15 minuten heeft meegedaan na een lange blessure periode. We waren zaterdag niet kansloos en dat biedt perspectief voor volgende week thuis tegen HVC. Dan gaan we voor de eerste 3 punten.

Gegroet

De Co reporter