Angelique
30-06-2020

vvSEC@home: aan de beurt is Angelique!

Aan de beurt is Angelique, deze veelzijdige telg uit het Kreté geslacht is alweer jaren aan onze club verbonden, waar zij onder meer de jaarlijkse jeugdtoernooien tot in de puntjes verzorgt!

1. Hoe is het met je? Goed, al gaat de verveling wel een beetje toe slaan! Gelukkig had ik de afgelopen weken nog wat dingen in de tuin te doen na een grote verbouwing maar dat is nu ook klaar dus maar een nieuw project verzinnen.

2. Hoe ga je met de situatie om? Wel rustig, al maak ik me soms meer druk voor de mensen om me heen als voor mijzelf.

3. Moet/kun je thuis werken? Ik werk gedeeltelijk vanuit huis, en in de avonduren ga ik langs het werk als er minder mensen aanwezig zijn.

4. Hoe richt je je dag in? Sta gewone werktijd op en ga dan aan het werk achter me computer en telefoon. En in de avond langs het werk, verder niks anders dan anders behalve dat ik elke avond thuis tv kijk. Ben al helemaal door Videoland en Netflix heen 😜

5. Hoe blijf je in beweging? Niet, hahaha maar daar is niks aan veranderd.

6. Is er verder veel veranderd voor je? Ja eigenlijk wel de weekenden waren altijd erg druk en zijn nu het rustigste van de hele week dat is wel ff wennen.

7. Wat mis je het meest? Voetbal, op zaterdag Sec en zondag natuurlijk feyenoord en met dit mooie weer op een terrasje zitten!

8. Afsluitend: Heb je nog een boodschap voor je clubgenoten? Hou vol, blijf gezond en hopelijk kunnen we snel weer een feestje maken!

Angelique