Angelo
30-06-2020

vvSEC@home: aan de beurt is Angelo!

En nu dan Angelo, deze temperamentvolle gast met een groen/wit hart is op veel gebieden actief binnen de club, zowel sportief als achter de schermen.

1. Hoe is het met je? Met mij en mijn gezin gaat het goed, gelukkig allemaal gezond.

2. Hoe ga je met de situatie om? Door de Corona ben je verplicht om zoveel mogelijk thuis te blijven, gelukkig heb ik een hond om mijn wandel rondje te maken.

3. Moet/kun je thuis werken? Helaas heeft mijn werkgever de stekker eruit getrokken, dus momenteel Koos werkeloos.

4. Hoe richt je je dag in? Uitslapen, wandelen of blauwe palen met de hond, solliciteren maar de meeste jobs staan on hold, netflixen / spelletjes spelen, druk als TC lid met Pierre en dat gaat super dat zullen jullie wel merken komend seizoen, etc.

5. Hoe blijf je in beweging? Ja dat is wel een dingetje. Je bent geneigd om te gaan luieren en bankhangen. Gelukkig verplicht de hond mij om te gaan hardlopen. Verder niks met een bal, maar daar kan ik toch bar weinig mee.

6. Is er verder veel veranderd voor je? De verandering is dat ik van een “altijd druk met mijn werk mannetje” nu in een “mij doodverveeld lui mannetje” bent veranderd.

7. Wat mis je het meest? De gezelligheid op Sec. Trainen met mijn meiden, een balletje trappen met de afvalclub, zaalvoetbal, feestjes en uitjes met mijn maten, vooral het lachen en lol hebben op Sec.

8. Afsluitend: Heb je nog een boodschap voor je clubgenoten? Blijf gezond en probeer in beweging te blijven. Ik wil jullie straks allemaal weer op Sec zien en dan halen we alles weer in 🍺.

Angelo