Jade
30-06-2020

vvSEC@home: aan de beurt is Jade!

Hier is Jade, deze diehard Feijenoord-fan loopt op de training ook met slecht weer voorop, onvermoeibaar bij SEC, zowel binnen als buiten het veld.

1. Hoe is het met je? Het gaat goed. Ik heb de laatste weken veel tentamens moeten maken en heb dus genoeg te doen gehad. Vanaf nu heb ik iets meer tijd over dus voor mij gaat het nu pas echt beginnen. Mijn vader heeft gisteren wel een nieuwe versterker gekocht voor zijn elektrische gitaar dus de komende tijd wordt waarschijnlijk wel wat zwaarder.

2. Hoe ga je met de situatie om? Ik maak me niet heel veel zorgen en ben rustig aan het wachten tot dit allemaal weer voorbij is. Gelukkig is er al een zwembad(je) besteld en kan ik dus binnen kort lekker vanuit een zwembad(je) afwachten.

3. Moet/kun je thuis werken? Mijn studie, diergeneeskunde, gaat gelukkig gewoon door. Binnen de faculteit waren ze al een tijd aan het digitaliseren, dus was alles eigenlijk best snel geregeld. Naast mijn studie gaf ik ook een paar keer per week wiskunde bijles. Dat is wel helemaal stilgevallen. Gelukkig kan ik ook nog af en toe helpen in de hondentrimsalon van mijn moeder. Ik heb de komende tijd dus waarschijnlijk nog wel genoeg te doen.

4. Hoe richt je je dag in? Ik ben geen ochtendmens en slaap dus lekker uit wanneer het kan. Verder ben ik de hele dag een beetje bezig met leren en samenvattingen maken. Gelukkig kon dat de laatste weken lekker buiten in de zon. Misschien wordt volgend seizoen wel het eerste seizoen dat mijn benen niet dezelfde kleur hebben als mijn voetbalbroekje.

5. Hoe blijf je in beweging? Ik heb tot nu toe niet super veel bewogen. Ik ben wel van plan om de komende weken weer te gaan hardlopen, maar de motivatie is op dit moment nog wel ver te zoeken. Ik zal er in ieder geval wel voor zorgen dat ik weer fit ben voor volgend seizoen.

6. Is er verder veel veranderd voor je? De grootste verandering voor mij is dat ik nu veel meer vanaf mijn computer moet doen en aangezien ik daar helemaal niet goed in ben is dat nog een hele opgave.

7. Wat mis je het meest? Het meest mis ik toch wel de zaterdagmiddagen op sec en de gezelligheid.

8. Afsluitend: Heb je nog een boodschap voor je clubgenoten? Ik sluit me helemaal aan bij de boodschap van Anouk.

 Node [Team]: Sec 1 Opgeslagen  Node [Team]: Homepage Opgeslagen  Node [Team]: Sec 1 Opgeslagen  Node [Team]: Sec 2 Opgeslagen  Node [Team]: Sec 3 Opgeslagen  Node [Team]: Sec 3 Opgeslagen  Node [Team]: Sec 4 Opgeslagen  Node [Team]: Sec 35+1 Opgeslagen  Node [Team]: Sec 35+2 Opgeslagen  Node [Team]: Sec 45+1 Opgeslagen  Node [Team]: Dames 1 Opgeslagen  Node [Page]: Programma Opgeslagen