Jonan
30-06-2020

vvSEC@home: aan de beurt is Jonan!

Next up is Jonan, buiten enthousiast voetballer van het roemruchte 2e is Jonan ook als vrijwilliger bij het barbeleid betrokken.

1. Hoe is 't met je? Met mij gaat het goed, geen klachten met de gezondheid en ik probeer er het meeste van te maken thuis.

2. Hoe ga je met de situatie om? Ik ben niet iemand die snel in paniek is in dit soort situaties, maar ik let wel wat extra op de hygiëne. Ik vermijd zo veel mogelijk contact met m'n vrienden en probeer thuis bij te blijven met m'n studie.

3. Moet je/kun je thuis werken? Ik heb op dit moment geen vaste baan, omdat ik me sinds mijn studie volledig op m'n studie richt waar veel tijd in zit. Ik moet wel thuis online lessen volgen en heb deadlines met opdrachten inleveren etc. Zo blijf ik toch nog wel bezig thuis.

4. Hoe richt je je dag in? Ik heb dus doordeweeks gewoon schooldagen met de online lessen, deze zijn niet zo lang als normaal maar geven toch routine. Verder ga ik met dit mooie weer lekker in de voortuin zitten en zie ik af en toe 1 op 1 nog wel is een vriend om fifa mee te doen. Als er de tijd voor is, vind ik het ook lekker om mijn ouders te bezoeken in Kortenhoef voor een biertje op het water.

5. Hoe blijf je in beweging? Ik heb nog niet enorm veel hardgelopen haha, één keer om precies te zijn met mijn vader die wel regelmatig hardloopt. Ik geniet meer van een biertje in de zon deze dagen 👍🏻

6. Is er veel veranderd voor je? De hele wereld staat natuurlijk op z'n kop nu, grootste verandering is dat ik al m'n goede vrienden en klasgenoten niet meer zie. Het leven is een stuk saaier zonder voetbal en kroegen helaas.

7. Wat mis je het meest? Heel simpel; de gezelligheid, vooral op de club. "de mannen van SEC" is inmiddels een begrip in Soest en omstreken omdat we het altijd en overal gewoon echt gezellig hebben. Het enige wat we doen met z'n allen nu is herinneringen sturen in de groepsapps van mooie momenten, filmpjes/foto's etc. Dan besef je echt pas wat je mist in deze tijden.

8. Achteraf, heb je nog een boodschap voor je clubgenoten? Houd vol met z'n allen en zodra dit allemaal voorbij is, gaan we het mooiste feestje ooit bouwen met z'n allen!

Jonan