Anouk
30-06-2020

vvSEC@home: Anouk

Aan de beurt is Anouk, buiten een gezellige meid tevens maakster van één van de mooiste doelpunten in het dames amateurvoetbal van de afgelopen jaren.

1. Hoe is het met je? Ja gaat wel prima, ben nog niet ziek dus dat zit voor nu wel goed!

2. Hoe ga je met de situatie om? Ik maak me er niet te druk om, ga elk weekend nog wel de deur uit voor een klein drankje.

3. Moet/kun je thuis werken? Ik kan gewoon naar werk toe. Ik werk nu 40 uur in de week en hoef dus niet iedere dag thuis te zitten.

4. Hoe richt je je dag in? Lig elke dag maximaal in m’n nest totdat ik er echt uit moet voor werk. Na werk ben ik veel aan het netflixen en mijn ouders aan het lastigvallen.

5. Hoe blijf je in beweging? Verplaats mezelf thuis vooral vanaf de bank naar de koelkast en weer terug. Verder doe ik nog niet zo heel veel.

6. Is er verder veel veranderd voor je? Grootste verandering is toch wel het geld dat ik over houd nu sec en de kroegen dicht zijn haha, merk dat er toch wel veel uit gaat aan bier bij mij.

7. Wat mis je het meest? Ik mis vooral de gezelligheid op sec. Het contact dat je met iedereen daar hebt mis je wel nu de club dicht is.

8. Afsluitend: Heb je nog een boodschap voor je clubgenoten? Hou je taai en neem er nog een!🍻

Anouk