Daniel
30-06-2020

VVSEC@home: Daniël

Deze keer de beurt aan Daniël, rappe doorzetter van het eerste elftal en tevens enthousiast vrijwilliger bij diverse activiteiten

1.Hoe is het met je?

Mag niet klagen, ik kan me aardig vermaken, ben nu mijn onderneming aan het opzetten en inrichten, dit kan allemaal omdat ik best veel tijd over houd nu. Ik denk wel dat als dit virus dadelijk weer achter de rug is dat we eerst even met z’n allen heel wat feestjes moeten inhalen!

2.Hoe ga je met de situatie om?

Ik blijf vooral lekker bezig, ik heb een kleine kring aan vrienden die ik gewoon zie, en ik kom nog regelmatig bij mijn ouders, dan zijn Siem en Rick er ook, dan gaat er natuurlijk wel een klein glaasje in.

Verder (omdat ik vanuit huis werk) doe ik nu in de middag af en toe een beetje hardlopen. Beetje fit worden voor volgend seizoen natuurlijk hé!

3. Moet/kun je thuis werken?

Ja wij werken vanuit huis, de klant en mijn collega’s bel ik nu via slack en mijn telefoon.

4.Hoe richt je je dag in?

Sochtens spring ik 5 voor negen mijn bed uit, dan join ik de ochtend meeting op slack (met vaak een heel creatief kapsel). Dan slurp ik gelijk even drie volle bakken koffie om op stoom te worden en werk ik vanuit mijn woonkamer. ‘s middags doe ik even een rondje hardlopen (net twee keer gedaan hoor) en om 5 uur is het klaar. Dan ga ik of verder met mijn onderneming of de benen gaan omhoog en het is klaar.

5.Hoe blijf je in beweging?

Hardlopen, zo’n 7 a 9 km per rondje.

6.Is er verder veel veranderd voor je?

Ja, ik kan de wasmachine lekker draaien tijdens werken

https://www.youtube.com/watch?v=0I4Tx1qpHj0

7.Wat mis je het meest?

Sociaal contact, je hebt nu een gering clubje wie je ziet, ik hou er wel van om een beetje slap te ouwe lullen. Ik doe niet anders namelijk.

8.Afsluitend: Heb je nog een boodschap voor je clubgenoten?

Ja, Boodschap!

https://www.youtube.com/watch?v=L5K-PsoL5_I

Daniel