Webshop

Bestel voetbalkleding en – artikelen eenvoudig via onze webshop

VV SEC heeft een samenwerkingsverband met Intersport Van Dam voor de aanschaf van voetbalkleding en aanverwante artikelen. Wanneer je groen witte spullen nodig hebt kun je natuurlijk terecht in de winkel van Intersport Van Dam aan de Birktstraat 103 in Soest, maar je kunt ze ook bestellen via de officiële webshop van VV SEC.

 

Assortiment

De webshop biedt een uitgebreid assortiment aan voetbalartikelen, zoals trainingsjacks, keepers handschoenen, sporttassen en nog veel meer. Kleding kan besteld worden in diverse maten en desgewenst voorzien van bedrukking [kies hiervoor onder ‘Bestellen’ voor de juiste maatvoering en opties].

 

Bestelprocedure

Je bestelling in de VV SEC kleding shop komt binnen bij Intersport Van Dam. Onder normale omstandigheden is de bestelling binnen 2-4 werkdagen af te halen in de winkel. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling af te laten leveren. Indien je hebt aangegeven dat de bestelling bij je thuis bezorgd moet worden, dan stuurt Van Dam je bestelling zo snel mogelijk door. De kosten kunnen per adres variëren en worden vooraf in rekening gebracht.

 

Aanschaf van teamkleding
Wanneer je voor voor een heel team in één keer kleding wilt bestellen, dien je contact te zoeken via sponsorzaken@vvsec.nl. Dit betreft bijvoorbeeld kleding met sponsoropdruk. In dit geval loopt het besteltraject via de vereniging en kan de levertijd variëren tussen 10 en 15 werkdagen. Je ontvangt een bericht via de vereniging zodra het zover is.

Let op: jouw VV SEC wedstrijdshirt en broekje verkrijg je nog altijd via de vereniging en dus niet via de webshop!

 

Shop offline of online

In de winkel heeft Intersport Van Dam diverse VV SEC artikelen op voorraad en kan je kleding komen passen. In de webshop kun je winkelen vanuit je luie stoel. Meer weten of bestellen? Klik op de banner!

VV SEC Webshop